دانلود آرشیو شاخص GEMI - کیفیت آب - بخش اول
در رویکرد برنامه 2030 با اهداف اختصاصی در زمینه آب و فاضلاب، به رسمیت شناخته شده است که این بخش به طور کلی نیاز به یک چارچوب نظارت منسجم و با بهبود داده ها جمع آوری و تجزیه و تحلیل دارد.
JMP و GLAAS پیش از این پیگیری پیشرفت آب آشامیدنی، بهداشت و سلامت (اهداف SDG 6.1 و 6.2 و بخشی از 6a و 6b) بوده است، اما بسیاری از اقداماتی که به بررسی جنبه های مختلف مدیریت آب، فاضلاب و اکوسیستم منابع پرداخته اند (اهداف SDG 6.3 تا 6.6) فاقد مکانیسم منسجم جهانی بودند.
برای برآورده ساختن این نیاز، GEMI در سال 2014 به عنوان یک ابتکار بین آژانس تشکیل شده از UNECE، سازمان محیط زیست، سازمان ملل متحد، UNICEF، FAO، یونسکو، WHO و WMO تأسیس شد. GEMI بخشی از طرح نظارت مجدد یکپارچه سازی منابع آب برای SDG 6 است.
هدف GEMI این است که ادغام و گسترش تلاش های نظارتی موجود بر روی کیفیت آب و فاضلاب (6.3.2)، استفاده از آب (6.4.1) و کمبود (6.4.2)، مدیریت یکپارچه منابع آب (6.5.1) از جمله همکاری های مرزی (6.5.2) و اکوسیستم های مرتبط با آب (6.6.1) را انجام دهد. از آنجاییکه این شاخص ها در مقیاس جهانی جدید هستند، آنها با نیازهای بزرگی برای افزایش آگاهی و ایجاد ظرفیت در تمامی سطوح مرتبط هستند.
گزارش های مبنی بر اهداف SDG 6.3 تا 6.6 در سال 2018 منتشر خواهد شد.
Integrated Monitoring Guide for SDG 6 – AR, CH, EN, FR, RU, SP
شناسه تلگرام مدیر سایت: SubBasin@
نشانی ایمیل: behzadsarhadi@gmail.com
(سوالات تخصصی را در گروه تلگرام ارسال کنید)
_______________________________________________________
پروژه تخصصی در لینکدین
نظرات (۰)