آثار کمبود‌های بارش سال آبی گذشته تهران همچنان پابرجاست :: بیسین - سایت تخصصی مهندسی آب

عضويت در خبرنامه ايـميـل پايگاه بيسيــن - عضويت پس از کليک بر روي لينک فعال سازي که براي شما ارسال خواهد شد تکميل مي شود




آثار کمبود‌های بارش سال آبی گذشته تهران همچنان پابرجاست

بارندگی‌های آبان‌ماه استان تهران به 55 میلی‌متر رسید

مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه‌ای تهران گفت: با وجود رشد نزولات جوی استان در طی دو ماه اخیر همچنان آثار کمبود بارش‌ها و منابع سال آبی گذشته پا برجاست بنابراین بهره‌برداری بهینه از منابع آب سطحی و زیرزمینی و خودداری از مصارف بی‌رویه کماکان مورد تاکید می‌باشد.

"حسن برنا" با بیان این مطلب افزود: متوسط بارش آبان‌ماه محدوده عملکرد استان تهران به بیش از 55.6 میلیمتر رسیده است که نسبت به بارندگی 0.6 میلیمتر سال گذشته و 30.1 میلیمتری متوسط بلند مدت با افزایش چشمگیری مواجه بوده‌ایم.

وی ادامه داد: بیشترین بارش در آبان‌ماه مربوط به ایستگاه بارانسنجی امام زاده با مقدار 153.5 میلیمتر و کمترین بارش مربوط به ایستگاه باقرآباد ورامین با مقدار 17.8 میلیمتر می باشد.

مدیر دفتر مطالعات شرکت آب منطقه‌ای تهران با بیان اینکه میزان بارندگی محدوده عملکرد استان تهران از ابتدای سال آبی جاری (اول مهرماه 97) تاکنون حدود 82.7 میلیمتر بوده است، تصریح کرد:  این میزان در مقایسه بامقدار 11.6 میلیمترسال گذشته ومقدار 39.4 میلیمتر متوسط بلند مدت به ترتیب افزایش 610 و 110 درصدی را نشان می‌دهد.

برنا تصریح کرد: در اکثر ایستگاه‌های بارانسنجی مبناء در حوزه عملکرد استان تهران ریزش‌ها با توجه به گذشت حدود دو ماه از سال آبی جدید با توزیع مناسب بوده که در برخی ایستگاه‌ها به صورت برف  می باشد که اوج ریزش‌های برفی در روزهای 21 لغایت 25 آبان ماه بوده است.

وی  همچنین یادآور شد: حداکثر ارتفاع برف مربوط به ایستگاه بارانسنجی مبناء لار - پلور با  مجموع ارتفاع 33 سانتیمتر می باشد که در برخی ایستگاه های دیگر با توجه به شرایط اقلیمی از میزان کمتری برخوردار می باشند.

برنا در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به بارش جوی در آبان ماه سال جاری در مقایسه با بارش در آبان‌ماه گذشته و بلند مدت که از رشد نسبتا خوبی برخوردار بوده است توجه به این نکته که آثار کمبود بارش و منابع در سال آبی گذشته پا برجاست و ذخیره آبی همچنان در وضعیت مطمئن  نمی‌باشد لذا بهره برداری بهینه از منابع آب سطحی و زیرزمینی و خود داری از مصارف بی رویه به دلیل کمبود ذخایر منابع آبی کماکان مورد توصیه و تاکید می‌باشد.












نظرات (۰)

فرم ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

درباره بهترين هاي بيسيـــن بدانيد...

Bird

يکي از مهمترين اهداف اين سايت تهيه آموزش هاي روان از ابزارهاي کاربردي علوم آب است.

اهميت مطالعات محيطي با ابزارهاي نوين در چيست؟

امروز با فارغ التحصيلي جمع کثير دانشجويان سالهاي گذشته و حال، با گذر از کمي گرايي ديگر صرف وجود مدارک دانشگاهي حرف اول را در بازار کار نمي زند؛ بلکه سنجش ديگري ملاک؛ و شايسته سالاري به ناچار! باب خواهد شد. يکي از مهم ترين لوازم توسعه علمي در هر کشور و ارائه موضوعات ابتکاري، بهره گيري از ابزار نوين است، بيسين با همکاري مخاطبان مي تواند در حيطه علوم آب به معرفي اين مهم بپردازد.

جستجو در بيسين
سایت مهندسی آب

بیسین - سایت تخصصی مهندسی آب

سایت بیسین با معرفی مهم ترین و کاربردی ترین نرم افزارها و مدل های شبیه سازی در حیطه مهندسی آب، تلاش به تهیه خدمات یکپارچه و محلی از محاسبات هیدرولوژیکی و هیدرولیکی می کند

اطلاعات سايت

  • www.Basin.ir@gmail.com
  • بهزاد سرهادي
  • شناسه تلگرام: Basin_Ir_bot
  • شماره واتساپ: 09190622992-098
  • شماره تماس: 09190622992-098

W3Schools

W3Schools