مقاله جدید مصرف آب برای بهبود امنیت غذایی و توسعه پایدار
آب شیرین - از جمله آبهای سطحی و زیرزمینی - برای سلامت عمومی، امنیت غذایی، معیشت و اکوسیستم های سالم و مقاوم ضروری است. با این حال، تقریباً 2/2 میلیارد نفر در سطح جهان همچنان به آب آشامیدنی با مدیریت بی خطر دسترسی ندارند و بیش از 2 میلیارد نفر در شرایط تنش زیاد آب زندگی می کنند.
این چالش ها، تا حد زیادی، ناشی از عدم موفقیت در حاکمیت آب است: قوانین، عملکردها و فرایندهایی که از طریق آنها تصمیم گیری در مورد مدیریت و تخصیص آب انجام می شود و توسط تصمیم گیرندگان پاسخگو است. یک جنبه اصلی حاکمیت آب، تصرف در آب است که می تواند به عنوان رابطه ای تعریف شود، چه از نظر قانونی و چه عرفی، بین مردم، به عنوان افراد یا گروه ها، با توجه به منابع آب.
مقاله جدیدی توسط سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (FAO) به بررسی بسته رویکرد حقوق مربوط به آب در مورد بسته بندی مفهوم و تبعات عملی تصرف آب می پردازد. این بر اساس تحقیقات و تجزیه و تحلیل اخیر است که به شناسایی عناصر اصلی استهلاک آب کمک کرده است که براساس داده هایی نشان می دهد که چگونه سیستم های تصفیه آب به طور قانونی در سطح ملی شناخته می شوند و عملکرد آنها در کشورهای مختلف متفاوت است.
برای بهبود امنیت غذایی و توسعه پایدار به مقاله بحث در مورد بسته بندی تصفیه آب دسترسی پیدا کنید.
شناسه تلگرام مدیر سایت: SubBasin@
نشانی ایمیل: behzadsarhadi@gmail.com
(سوالات تخصصی را در گروه تلگرام ارسال کنید)
_______________________________________________________
نظرات (۰)