آخرین وضعیت موجودی دریاچه های پنج سد تامین کننده آب تهران :: بیسین - سایت تخصصی مهندسی آب

آخرین وضعیت موجودی دریاچه های پنج سد تامین کننده آب تهران


مدیرکل مدیریت بحران استان تهران گفت: میزان موجودی دریاچه های ذخیره پشت دیواره پنج سد تامین کننده آب تهران تا هفته گذشته خوب بوده است. منصور درجاتی در گفت وگو با ایسنا، در تشریح روند تمهیدات مقابله با خشکسالی در سال جاری، گفت: آنچه که مسلم است در سال جاری با توجه به ۱۶ درصد کاهش ریزش جوی فروردین  سال جاری نسبت به زمان مشابه آن در سال گذشته، میزان نزولات جوی با میزان آن در سال گذشته قابل مقایسه نخواهد بود. در حقیقت میزان بارشی که تاکنون داشتیم با سال قبل تفاوت بسیار داشته و در سال ۹۹ نیز بارش کمتری نسبت به سال ۱۳۹۸ داشتیم. بر همین اساس شایعاتی مطرح شده بود که سدها به میزان زیادی خالی هستند در حالی که این موضوع از اساس صحت ندارد و وضعیت سدها چندان نامناسب نیست. در واقع میزان موجودی دریاچه های ذخیره پشت دیواره پنج سد تامین کننده آب شرب تهران تا هفته گذشته خوب بوده است.


وی افزود: کمبود بارش داریم؛ ولی در سدها به میزانی که ذخیره حوضچه ی آنها کم شود، می توان با افزایش ورودی به سد و کاهش خروجی میزان ذخیره را حفظ کرد؛ لذا در صورت بارش کافی، سد با تقویت بهتری به کار خود ادامه می دهد.


به گفته وی، بر اساس اعلام سازمان هواشناسی تاکنون شرایط مناسبی در بارش ها نداشته ایم و برآورد کارشناسان مربوطه این است که امسال به شکل چشم گیری کاهش ریزش های جوی را تجربه خواهیم کرد.


وی درباره عدم بارش ها و خسارت به بخش کشاورزی و نحوه کمک به این بخش گفت: جبران خسارت کشاورزان بر اساس قانون مشخص شده و به صورت سراسری با برآورد خسارت بین کشاورزان توزیع می شود. زمان وارد آمدن خسارت در شرایط خشکسالی و تَرسالی می بایست در سامانه مخصوص "سجاد"که توسط جهادکشاورزی و برنامه و بودجه طراحی شده توسط عوامل ادارات ذیربط شهرستان متبوعه تا فرمانداری ها و سپس از طریق مدیریت بحران استان اقدام کنند و با ثبت مشخصات نسبت به اخذ خسارات اقدام نمایند.


وی ادامه داد: بر همین اساس مقرر شد افرادی که برای امور کشاورزی وام دریافت کرده اند و با کمبود ریزش های جوی خسارت می بینند، نیازمند در نظر گرفتن تمهیدات ویژه هستند که باید با تامین منابع مالی محقق شود، به این صورت که برای بازپرداخت تسهیلات به کشاورزان مهلت داده شود.


مدیرکل مدیریت بحران استان تهران در بخش دیگری از صحبت های خود با تاکید بر اینکه هر چه آب را در بالا دستها مهار کنیم در واقع کمبود بارش را تا حد بالایی می توانیم جبران کنیم افزود: بخش بسیاری از خسارت های وارده به دلیل عدم مهار سیلاب های دفعی است یعنی آب های سطحی که یک مرتبه به صورت سرعتی ایجاد می شوند. خوشبختانه تاکنون در تهران ۵۴۰ کیلومتر کانال لایروبی شده و در بیرون از شهر تهران نیز با اعتبار ۱۴ میلیارد تومان سازه های آبخیز جدید ایجاد شده است.


وی تاکید کرد: تلاش شده در سطح استان تهران با هم افزایی دستگاه های مختلف از منابع مالی و انسانی و تجهیزات بهترین بهره گرفته شود؛ بر همین اساس مقرر شده است شهرداری تهران در محل هایی که کانال سرپوشیده وجود دارد، با تمهیداتی مشکل گذر آب های سطحی و روان آبهای کانال ها را مرتفع کنیم.





نظرات (۰)

فرم ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی


درباره بهترين هاي بيسيـــن بدانيد...

Bird

يکي از مهمترين اهداف اين سايت تهيه آموزش هاي روان از ابزارهاي کاربردي علوم آب است.

اهميت مطالعات محيطي با ابزارهاي نوين در چيست؟

امروز با فارغ التحصيلي جمع کثير دانشجويان سالهاي گذشته و حال، با گذر از کمي گرايي ديگر صرف وجود مدارک دانشگاهي حرف اول را در بازار کار نمي زند؛ بلکه سنجش ديگري ملاک؛ و شايسته سالاري به ناچار! باب خواهد شد. يکي از مهم ترين لوازم توسعه علمي در هر کشور و ارائه موضوعات ابتکاري، بهره گيري از ابزار نوين است، بيسين با همکاري مخاطبان مي تواند در حيطه علوم آب به معرفي اين مهم بپردازد.

جستجو در بيسين


بیسین - سایت تخصصی مهندسی آب

سایت مهندسی آب بیسین با معرفی مهم ترین و کاربردی ترین نرم افزارها و مدل های شبیه سازی در حیطه مهندسی آب، تلاش به تهیه خدمات یکپارچه و محلی از محاسبات هیدرولوژیکی و هیدرولیکی می کند

W3Schools


اطلاعات سايت

  • behzadsarhadi@gmail.com
  • بهزاد سرهادي
  • شناسه تلگرام: SubBasin
  • شماره واتساپ: 09190622992-098
  • شماره تماس: 09190622992-098

W3Schools